Als individuele personen zijn we niet in staat de wereld te veranderen, maar je kunt wel een wereld van verschil maken!

GEEF!

Medair en daarmee de projecten binnen Medair zijn afhankelijk van giften! Als het lijden in de wereld jou ook niet los laat en je daadwerkelijk levens wilt veranderen, willen we Medair van harte bij je aanbevelen. Jouw gift zorgt voor levensreddende hulp en herstel voor gezinnen in afgelegen en verwoeste gemeenschappen. Veilig onderdak. Urgente medische zorg. Schoon drinkwater. Jouw gift redt levens, bouwt gemeenschappen op en helpt gezinnen op waardige wijze te herstellen van een crisis. Samen kunnen we iets betekenen.

BID!

Wij weten ons in ons werk afhankelijk van God. Daarom zijn we blij als je voor ons werk en het werk van Medair wilt bidden. Algemene gebedspunten zijn: veiligheid, goede teamspirit, eenheid, Gods leiding in het alles, goede samenwerking met de locale bevolking, veiligheid tijdens de vele reizen etc. Actuele gebedsonderwerpen tref je ook aan in de verhalen op ons blog of je kunt bellen of mailen met de thuisfrontcommissie.

VOLG!

Wij vinden het erg leuk als je ons volgt. Onze updates vindt je op de website en onze facebookpagina hetisgenoeg.org.

Aangezien we voor Medair werken, is het gaaf als je betrokken blijft met het werk van Medair. Ontdek wat er in de projecten van Medair over heel de wereld gebeurt en deel de verhalen van Medair met je vrienden. Social media met een sociaal geweten. Volg Medair op:

[hcolumns]

Twitter

YouTube

LinkedIn

KOM IN ACTIE!

Wil jij met je eigen initiatief geld ophalen voor Medair? Dat kan! Of je nou taarten bakt en verkoopt, auto’s gaat wassen of muziek maakt op straat: we vinden het te gek dat jij je wilt inzetten om het werk van Medair mogelijk te maken! Meld je actie aan.

Tip: gebruik de website van Just Giving om direct sponsors te laten doneren aan jouw actie!

Even geen inspiratie?

Organiseer dan ‘Fiets voor Voedsel’. Een sponsorfietstocht, door Medair ontwikkeld. We hebben een draaiboek en materialen voor je klaarliggen, zodat je dit heel gemakkelijk zelf kunt organiseren. Daag je omgeving uit om te fietsen met een voedselpakket op de rug, het voedsel af te leveren op punten langs de route en sponsors te vinden voor hun deelname. Alles wat je nodig hebt, vind je in ons “Fiets-Voor-Voedsel-Pakket”, zodat je zelf heel gemakkelijk zo’n fietstocht kunt organiseren! Mail Medair (nederland (at) medair.org) voor meer informatie en de aanvraag van het draaiboek.

Sluit je aan als vrijwilliger!

Regelmatig heeft Medair vrijwilligers nodig voor evenementen, promotie of fondswerving. Zet jouw talent in voor Medair en help ons werk mogelijk te maken. Lees hier meer en meld je aan als vrijwilliger!